Zoek teksten, afbeeldingen, video's

Hallo, deze site is gebouwd door Kris Merckx. Heb je zelf digitale hulp of ondersteuning nodig als particulier, bedrijf, VZW, school of vereniging? Bel me op 0497 94 40 81

Het is altijd een heel bewuste keuze geweest om les te geven en leerlingen voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Ik zie hoe jongeren, onder meer onder invloed van het watervalsysteem, een heel laag zelfvertrouwen en welbevinden ontwikkelden. Dat was een trigger, want welbevinden vormt een fundament. Een fundament om je beroepscarrière op te bouwen, een fundament voor je relaties -zowel met jezelf als met iedereen die op je pad komt. Kortom, een fundament voor een verbonden, waardevol en gelukkig leven. 

Het is mijn missie om skills aan te leren, zodat ze de fundamenten bouwen van hun droomleven. Hierbij is denken, voelen en doen geïntegreerd. Jonge mensen hoeven niet alleen in hun hoofd te leven. Ze hebben alles in zich om een mooi, makkelijk en gigantisch waardevol leven te leven. Het is mijn missie om hen dit mee te geven en voor te leven. Dankzij de fundering heeft de jongeren inzichten en skills om levenslang steviger te staan.  

Bezoek de website op www.connectedatelier.be

Contacteer ons nu