Zoek teksten, afbeeldingen, video's

De mirakels zijn de wereld niet uit

Een brief met een getuigenis 

Breda 14-9 '98

Beste vrienden in Hakendover

Na zo'n indrukwekkende dag j.l. Zondag 13 Sept, het verblijf in Hakendover, even deze brief , zoals ik met U afgesproken heb.

Het is voor ons een hele belevening om te leven zonder hoofdpijn, dankzij de hulp van de Goddelijke Zaligmaker, en ons bezoek aan de H. Maurice Tienen (Grimde).

M'n man had van z'n 7e jaar af hoofdpijn, het was niet alleen overdag maar dat ging ook 's nachts, het waren aanvallen 2à 3 per dag plus in de nacht. geen migraine, de dokter wist er geen raad mee, vele spuiten iedere morgen en avond gehad, tot na een operatie in hoofd in 1960 bracht geen verbertering, zelfs alternatieve genezers brachten ook geen verbetering.

In het jaar 1975 ging m'n man naar Hakendover op advies van mijn Vader, die al 54 keer was gegaan, zodoende ging ook m'n man naar Hakendover en Grimde om de helm op te zetten, bij de H. Maurice, na die bewuste dag, in Hakendover en Grimde, heeft m'n man nooit geen hoofdpijn meer gehad.

Hier in Holland, hebben wij de dokter van onze ervaringen verteld, maar die had er geen verklaring voor. Nu gaan we elk jaar met Pasen naar Hakendover en Grimde. We zijn daar heel dankbaar voor, en zullen dat ons heel leven doen, en hopenb trouw te mogen komen, naar het genade kerkje Hakendover - Grimde.

Met vriendelijke groeten van

Lambert - Jeanne Vermetten - Rovers
Overakkerstr. 269
4834 XL. Breda 
TEL. 076-5655362
TEVENS FAX.

Getuigenis op Braambos VRT Canvas

Lambert - Jeanne Vermetten - Rovers

Dat zand dat deed ik - ik heb ontzettend veel vertrouwen in de Zaligmaker- en toen heb ik dat zand gezeefd. De mensen zullen lachen als ze het horen maar wij zijn er door genezen. Een beetje gezeefd en gebruikt, ik strooide een klein beetje door de spinazie. Ik gebruik het ook voor mijn tuin. Maar mijn geheim dat ik u verteld heb, dat vertel ik niet meer, dat weet u, dus daar gebruik ik het voor. Het geeft ons veel troost en kracht. Mijn man zit daar zelf, hij zal het u vertellen.

Ik heb gezegd dat jij plotseling bent genezen van de hoofdijn. Wij hadden verkering al lang, en hij lag altijd met vreselijke hoofdpijn, aanvallen kreeg hij, dat was geen migraine, het was zo intensief. Maar als je elkaar liefhad, dan pakte je elkaar toch. Dan zijn we getrouw en je mag het geloven of niet, maar er was geen nacht of we kwamen uit het bed van de pijn, die aanvallen die hij kreeg. Iedere nacht rond een uur of half twee begon dat en dat duurde een uur of anderhalf. Toen is mijn man geopereerd in Tilburg. Toen had de specialist tegen mij gezegd: 'Het zal niet genezen, die zenuw gaat weer opnieuw beginnen.' En inderdaad, een jaar later begon het weer. Iedere nacht en elke dag drie aanvallen, dan weer drie maanden in het ziekenhuis, slaapkuur en zo.

Totdat mijn vader, die al 54 keer was hier geweestdie is nou overleden, die zei zo tegen ons... in welk jaar was dat weer?

In 1975. Toen ben ik voor het eerst geweest. Hij had het altijd over een hoopje zand en dat ging nooit op.

Het zand dat ik heb meegenomen.

Dat wou ik wel eens een keer zien. Dan ben ik erachter gekomen en toen zijn we naar Grimde geweest, een helm opgezet en we zijn thuisgekomen...

Toen sliepen we de eerste nacht door.

Ik was nog altijd in behandeling bij een specialist.

Ik zei tegen mijn man we hebben een nacht doorgeslapen, hoe is het mogelijk. De tweede nacht, we sliepen weer door en door de dag geen hoofdpijn. Ik zei: 'Nou nu neem je geen tabletten meer.' We hebben geen tabletten meer genomen, we zijn naar de huisarts gegaan. We hebben ons verhaal verteld en hij stond eigenlijk sprakeloos want hij had al zoveel jaren hoofdpijn.

Contacteer ons nu